2 Dagar Kraniosakral introduktionskurs

Bröderna Christer och Jörgen Tranberg erbjuder för första gången 2 dagar kraniosakral introduktionskurs

RABBATERAT PRIS: 1295 kr(ord. pris)
Förkunskaper

Inga


Kursen kommer alternera med teori och praktisk lära. Kursen har 3 huvudsyften.

  1. Lära sig behandla enkla tekniker som ingår i den Kraniosakrala utbildningen. Du kommer kunna behandla nära och kära för enklare åkommor. Vi har även att syfte att höja deltagaren medvetande och få kunskaper hur allt sitter ihop i kroppen. Även den mentala och emotionella aspekten utifrån ett filosofiskt perspektiv kommer tas upp.  
  2. Fördjupade kunskaper om hjärtat och hjärnan och även de olika membranen (hjärnhinnor), hormoner, nerver och realisationen mellan dem som påverkar alla kroppens muskler och organ. Du kommer kunna behandla med enkla tekniker samspelet mellan hjärta och hjärna. 
  3. Förstå stillhetens kraft i ett filosofiskt perspektiv med kvantfysiska förklaringsmodeller som ett effektivt behandlingskoncept.   Denna kurs kommer också ge dig kunskaper om Kraniosakral terapins mest spännande område. De inre hjärnhinnorna som delar av hjärnans olika delar. Även här kommer behandlingstekniker läras ut dem som kommer öppna upp en helt ny värld.  

Kraniosakral terapi är en forskningsbaserad behandlingsmetod i USA och England som har utvecklats i över 100 år. Den finns i USA och England som en behandlingsdisciplin i den vanliga sjukvården.


GÖTEBORG

Datum meddelas inom kort -Biyunakademin, Johan Enbergsväg 20, Solna/Stockholm

STOCKHOLM

Datum meddelas inom kort – Bröderna Tranbergs Klinik, St. Jörgens väg 18A, Hisings Backa/Göteborg   


KOSTNAD
Rabatterat pris: 1495 kronor inklusive moms (ord. pris 2995).

Pengarna återbetalas inte vid eventuell avbokning oavsett anledning. Om arrangören avbokar så betalas givetvis hela summan tillbaka. När du har fått en platsbekräftelse så skall avgiften betalas in inom 5 dagar. OBS! Om du anmäler dig men ångrar dig så har du en skyldighet att meddela oss för att undvika full betalning.


ANMÄLAN

Skicka en intresseanmälan till: info@tranbergs.se


Grundutbildningen första 3 delkurser, med 15 % rabatt!

Vi erbjuder en grundnivå i grundutbildningen som motsvarar Kraniosakral I, II och III. Innehållet motsvarar grunderna i den kraniosakrala mekaniken och behandling. Den kan rekommenderas till terapeuter som endast vill ha ett behandlingskomplement eller de som vill ha en fördjupad kunskap och inte vill utbilda sig till Kraniosakral terapeut. Med 15 % rabatt är priset 17 985 kronor inklusive moms. Du sparar 3000 kronor (ordinarie pris 20 985 kronor inklusive moms).

 

Ny introkurs!

Ett rabatterat Early Bird pris (35 % rabatt) erbjuds vid betalning senast 30 april.

VISCERAL TERAPI FRÅN OSTEOPATISK MEDICIN – 2 DAGAR INTRODUKTIONS KURS.

Viceral betyder våra organ.

Förkunskaper: Inga Kursen kommer alternera med teori och praktisk lära. Kursens innehåll:

1. Lära sig behandla enkla tekniker som ingår i den osteopatiska Vicerala/Kraniosakrala utbildningen. Du kommer kunna behandla nära och kära för enklare åkommor. Vi har även att syfte att höja deltagaren medvetande och få kunskaper hur alla organ sitter ihop i kroppen med vår muskulosketela kropp. Även den mentala och emotionella aspekten utifrån ett filosofiskt perspektiv kommer tas upp.

2. Fördjupade kunskaper om njurar, hjärtat, lever/gallblåsa och mage och tarmkanalen men även organ som fortplantningsorganen kommer beröras under kursdagarna. Organ sambandet med bindväv (fascia) och vår muskoloskeletala kropp.

3. Förstå stillhetens kraft i frekvens av organ och resonans  ur ett filosofiskt perspektiv med kvantfysiska förklaringsmodeller som ett effektivt behandlingskoncept. Vieceral Osteopati är en forskningsbaserad behandlingsmetod i USA och England som har utvecklats i många år. Den finns i många länder men är först och främst utvecklad i USA, Frankrike och England som en behandlingsdisciplin. DATUM:  Göteborg: 8-9 juli

Stockholm: 26-27 augusti

TID: Dag 1: kl 10.30-17.30 Dag: kl 9.30-16.30

KOSTNAD: 1995 kr inklusive moms om betalning sker senast den 31 maj. Efter 30 april mars är ord. pris 2995 kronor. Pengarna återbetalas inte vid eventuell avbokning oavsett anledning. Men om arrangören avbokar arrangemanget så givetvis återbetalas hela summan. När du har fått en platsbekräftelse så skall avgiften betalas in inom 3 dagar. OBS! Om du anmäler dig men ångrar dig så har du en skyldighet att meddela oss för att undvika full betalning. 

ANMÄLAN: Skicka ett mejl till info@tranbergs.se För mer information vänligen tryck på FB eventets länk.

Göteborg: https://www.facebook.com/events/450472785297392/?ti=icl Stockholm: https://www.facebook.com/events/260721941042990/?ti=icl

 

Nyhetsbrev
facebook
Kontakta oss
12 VECKORS WEBINARKURS
Vår nya 12 veckors webinarkurs om Kraniosakral terapi med Bröderna Christer och Jörgen Tranberg. Nu är det för första gången möjligt att göra detta hemma, i din egen takt och precis när du vill. Du köper den 1 gång och så har du den för alltid.
{social-facebook-like}
OM KRANIOSAKRAL TERAPI
3 SEPARATA FÖRELÄSNINGAR
Broar mellan naturvetenskap inom medicin, biologi, kvantfysik tillsammmans med broar av filosofiska och spirituella tankegångar.
Om tallkottkörteln & DMT, Levern och Kroppen som en Universell antenn.
tranbergs-logo