12 veckors webinarkurs om Kraniosakral terapi

Vår nya 12 veckors webinarkurs om Kraniosakral terapi med Bröderna Christer och Jörgen Tranberg.

Nu är det för första gången möjligt att göra detta hemma, i din egen takt och precis när du vill. Du köper den 1 gång och så har du den för alltid.

Är du den som gillar kroppen medicinska biologi med också ett kvantfysiskt perspektiv och vill hjälpa nära och kära med enkla besvär? Ja då är denna webinarkurs för dig!


Pris & Betalning

PRIS: 2495 kronor

BETALNINGEN GÖRS HÄR


Följ med på en spännande resa om kroppens inre och universella kunskap med bröderna Jörgen och Christer Tranberg. Du får följa med oss i vår vardag, våra hem, på olika platser, vårt arbete och institut. Mycket kunskap, mycket humor, mycket hjärta som blandas med en kunskapsfördjupning tillsammans med lätta behandlingstekniker.

Kursen innehåller i stort sett kroppens alla system.
Du får lära dig om vår rörelseapparat, organsystem, hjärnans centra, nervsystemet, cirkulationssystemet, hormonella systemet, sinnesorganen, vår undermedvetna och medvetna kraft. Vår mentala och emotionella kropp. Vävnad, vätske respektive energikroppen. Hjärtats elektromagnetiska kraft, ledstruktur. Stillhetens kommunikation, närvaro och medvetenhet i perception.

Du får lära dig skillnaden mellan funktionell och biodynamisk kraniosakral terapi så som longtide, midtide, CRI rörelser. Potency, fulcrum och stillpoint kommer också tas upp i kursen.

Förkunskaper:

Inga

Lär dig att behandla med enkla tekniker som ingår i den osteopatiska Kraniosakrala utbildningen. Du kommer kunna behandla nära och kära för enklare åkommor. Vi har även som syfte att höja deltagarens medvetande och få kunskaper! hur allt sitter ihop i vår kropp. Förstå stillhetens kraft! i ett filosofiskt perspektiv med kvantfysiska förklaringsmodeller som ett effektivt behandlingskoncept.

prenumerera på vårt nyhetsbrev
Följ oss på Facebook
Kontakta oss