Utbildning

Här finner du de kurser som ingår i Tranbergs utbildningar. Samtliga kurser går att läsa fristående så länge kraven på förkunskaper uppfylls för respektive kurs.

Introduktion av kurserna samt allmän information

Kurserna kommer att ge dig som är terapeut kunskaper i bland annat anatomi, fysiologi och den KranioSakrala mekaniken samt olika low velocity behandlingsmetoder.

 Kurserna varvar teori med praktiska övningar och demonstrationer. Efter varje avslutad delkurs får du ett kursintyg och efter godkända prov i kurs 7 erhåller eleven ett diplom som Diplomerad Kraniosakral terapeut.

Eleven har då möjlighet att praktisera alla grundläggande KranioSakrala behandlingsmetoder. Du kan alltid repetera redan genomgången kurs med 50 % rabatt. Vi erbjuder också ett L.A.T- (lärarassistent) system.

För kursdatum och mera information klicka här!


LAT-system

Som Lärarassistent kan du efter att ha genomgått KranioSakral I, II och III börja assistera KranioSakral I och II. Föra att assistera KranioSakral III och IV skall eleven ha tenterat med godkänt resultat på KranioSakral IV.

För att assistera A-kurserna och FL kurserna skall eleven ha tenterat på nivå I med godkänd tentamen på KS IV och godkänd tentamen på nivå II som innebär A-kurserna och FL kurserna (tentamen på KS IVA). Alla L.A.T skall kunna beskriva och utföra behandligstekniker på respektive kurs med en 100 % kunskap.


Allmän kurs/utbildningsinformation

Det krävs ingen basmedicin för att påbörja en KranioSakral . Ni kan tentera även om ni inte har basmedicinsk utbildning. För diplomering krävs 30 basmedicinska högskolepoäng eller motsvarande.

Varje elev väljer själv om man vill gå en enstaka kurs, flera kurser eller utbildning. Varje steg är en avslutad kurs.

Nyhetsbrev
facebook
Kontakta oss
12 VECKORS WEBINARKURS
Vår nya 12 veckors webinarkurs om Kraniosakral terapi med Bröderna Christer och Jörgen Tranberg. Nu är det för första gången möjligt att göra detta hemma, i din egen takt och precis när du vill. Du köper den 1 gång och så har du den för alltid.
{social-facebook-like}
OM KRANIOSAKRAL TERAPI
tranbergs-logo