Om oss

bildslide4

Jörgen Tranberg

Har en Naturläkarutbildning från Sverige och USA (N.D.) i komplementära behandlingsdiscipliner, och har utforskat tankekraftens biokemiska effekter och neuropsykologins outforskade kraft. Han har varit verksam som terapeut i 30 år. Sedan mitten av 80-talet har han arbetat med komplementära behandlingsmetoder så som kiropraktik, akupunktur och näringslära, och flyttade i början av 90-talet till USA för vidareutbildning. I många år arbetade Jörgen som naturläkare, och var delägare i en multidisciplinär praktik i Kalifornien, USA.

Jörgen har en fördjupad förståelse om bron mellan medicin och kvantfysik teorier och där han anser att de mesta svaren finns att söka i denna bro när det outforskande har sina vetenskapliga begränsingar. Där finns de så kallade större sammanhangets utforskandet av helhetens förståelse av våra kroppars inre kunskaps sammanhang i både hälsa och ohälsa.

Mottagningen bestod bland annat av olika specialistläkare, osteopater, kiropraktorer,, naturläkare och andra komplimentärmedicinska teraputer naturläkare i ett nära samarbete. Jörgen fortsatte parallellt att vidareutbilda sig som naturläkare och inom olika osteopatiska behandlingsmetoder. Tillsammans med hans bror, Christer är han specialiserad på low velocity behandlingar och 4-hands-osteopati.

Jörgen har även en examen från London, England i Biodynamisk kraniosakral behandling.

bildslide17

Christer Tranberg

Har en Har arbetat med komplemäntära behandlingsdicipliner sedan 1991. Utbildad osteopat vid Skandinaviska Osteopatskolan högskolan, 1994-1998 samt har en treårig grundmedicinsk utbildning genom Uppsala universitetet, biomedicinskcenter (BMC) 1994-1997. Efter att ha erlagt examen inom osteopatisk medicin och drivit egen praktik i Göteborg i många år åkte Christer från och till till San Francisco,(1998) USA för att arbeta med osteopatisk medicin med sin bror Jörgen. September 1999 flyttade Christer till USA och var där fram till Mars år 2000 i hop med sin bror.

De började tillsammans arbeta och utforska 4-handsosteopati och har nu under flera år specialiserat sig på denna form av funktionell / KranioSakral terapi.

Christer och Jörgen flyttade tillbaka till Sverige April år 2000. Där de idag är verksamma. Christer har under åren läst vidare inom KranioSakral terapi, och har de sista åren läst och specialiserat sig inom Biodynamisk KranioSakral terapi.

Christer har en fördjupad förståelse hur allt i kroppen och utanför kroppen kommunicerar. Allt kommunicerar i ett större sammanhang, både i hälsa och ohälsa. Det är i den Biodynamiska KranioSakrala förståelsen Christer Tranberg har fördjupat sina medicinska kunskapsförståelser i.

prenumerera på vårt nyhetsbrev
Följ oss på Facebook
Kontakta oss