Finansiering

Tranbergs institut erbjuder finansieringsmöjlighet till kurser för de som inte vill eller kan betala hela kursavgiften vid ett och samma tillfälle. Följande punkter gäller för samtliga avbetalningar.

  • En anmälningsavgift på 995 sek skall göra senast 10 dagar efter din kursanmälan till BG: 5117-7350, Bröderna Tranberg. Kontakta oss och meddela att du önskar delbetalning. Du kommer då att få ett avtal som ifylles och skickas till oss.
  • Därefter så skall första avbetalningen göras den 27:e i månaden efter sista kursdagen. Det innebär att man har ca en betalningsfri månad. T.ex. om datumet för sista kursdagen är 25 maj så betalar man första delbetalningen den 27 juni.
  • Varje inbetalning inkluderar 250 sek i administrativ avgift. För att undvika en dröjsmålsränta på 11 % och en administrativ kostnad på 200 sek per förseningstillfälle så är det av mycket viktigt delbetalningarna görs enligt avtal.

Finansieringsalternativ

Följande antal delbetalningar gäller endast kurser som kostar 5995 sek efter att anmälningsavgiften på 995 sek är betald vid kursanmälan.

KURS AVBETALNING
Dagar Pris Antal Belopp
4 5995 sek 3 1917 sek
Nyhetsbrev
facebook
Kontakta oss
12 VECKORS WEBINARKURS
Vår nya 12 veckors webinarkurs om Kraniosakral terapi med Bröderna Christer och Jörgen Tranberg. Nu är det för första gången möjligt att göra detta hemma, i din egen takt och precis när du vill. Du köper den 1 gång och så har du den för alltid.
{social-facebook-like}
OM KRANIOSAKRAL TERAPI
tranbergs-logo