Basmedicin

 

Basmedicinsk utbildning

Utbildning i Basmedicin/Medicinsk vetenskap motsvarande 30 poäng

Ny adress i Göteborg: Läkande Rum, Norra Gubberogatan 32, Olskroken/Göteborg

LÄS BASMEDICIN FRÅN ETT DYNAMISKT PERSPEKTIV – MEDICIN OCH KVANTFYSIK

Vi har ett erbjudande gällande den basmedicinska utbildningen. För mer information mejla till info@tranbergs.se

Vår basmedicinska utbildning vänder sig till alternativ- och komplementärmedicinska terapeuter.   

QuantMedicin – vi erbjuder motsvarande 30 poäng utifrån ett pedagogiskt inlärande. Vi skapar en möjlighet att förankra läran från ett dynamiskt perspektiv som vi anser är framtidens lärande. När lust, inspiration och eleven själv önskar utifrån sina förutsättningar kan kunskapen förankring finna ett bättre flöde utan att kvalitén försämras.

Senaste forskningen har visat när man känner ”jag kan” så är inlärningen lättare och de traditionella kraven tas bort som t.ex inför en tentamen ”banka in” kunskap så underlättas inlärandet.

Efter varje avlutat block (3 dagar kurs) får eleven uppgifter och som kan göras i sin egen takt. Uppgifterna lämnas in till ansvarig lärare och samtliga frågor är noggrant utvalda så att en inre dialog skapas och ett organiskt växande kan skapas till den basmedicinska kunskapen. Institutet rekommenderar att uppgifter görs tillsammans med andra elever för att gruppdynamik är oftast ett bra sätt att förankra ett lärande. Detta är inga krav men en stark rekommendation.

Vi har även valt att den basmedicinska kunskapen kombineras med enkla kvantfysiska läror så som kvantbiologi, och kvantkemi för att ge den medicinska kunskapen ett annat perspektiv.

För att erlägga diplomet motsvarande 30 poäng så skall samtliga frågeformulär vara inlämnad för samtliga 6 block. Eleven väljer själv hur och när den vill utföra dessa uppgifter, alltså sin egen studietakt.

 

Biomedicinskt diplom motsvarande 30 poäng

Inlämnade uppgifter på samtliga 6 block (datum och tider finner längst ner).

Utbildningens upplägg

Utbildningen/blocken omfattar 6 st. block. Varje tillfälle består av 3 dagar, totalt 18 föreläsningsdagar. Läser man alla blocken pågår utbildningen i drygt 1 år. Utbildningen består av de obligatoriska föreläsningarna och självstudier där emellan. Man behöver inte ta de basmedicinska blocken i en viss kronologisk ordning utan samtliga 6 block kan läsas som eleven önskar och passar.

Efter godkänd utbildning tilldelas du diplom och utbildningsbevis.

Kostnad

Varje block kostar 3495 sek. Det går bra att läsa enstaka block. Det är det ända betalnings alternativet vi har, man betalar för varje block man vill gå. Vi erbjuder under 2019 en större rabatt och för mer information vänligen mejla info@tranbergs.se

Anmälan görs via mail till info@tranbergs.se. Skriv namn, adress, telefonnummer och mailadress. Vi kommer kontakta dig för bekräftelse av plats, och i det mailet ger vi dig övrig information

 

Innehåll i utbildningen:

Block Poäng Utbildningsinnehåll
1 5 Embryologi I, Cellbiologi, histologi, Kroppens uppbyggnad, Kroppens inre miljö,
2 5 Embryologi II, Rörelseapparaten, Skelett, leder, muskler, fascia
3 5 Cirkulationssystemet, Blodet, Lymfan, Cerebrospinalvätska, Könsorganen, Fortplantning
4 5  Respirationssystemet, Matspjälkningssystemet, Enteriska nervsystemet, Njurar urinvägar
5 5 Topografisk anatomi: Brösthåla, Bukhåla, Sinnesorganen, Patologi, Nervsystemet, Kranialnerver
6 5 Embryologi III, Klinisk undersökning, Perkussion, Palpation, Auskultation, Neurologiska tester, Endokrina systemet.
     
     
     
     
     

Tider: Dag 1 mellan kl 9.30-15.00. Dag 2 mellan kl 9.00-17.00. Dag 3 mellan kl 9.00-13.30.

Göteborg: Block 1: 10-12 juli 2020. Block 2: 12-14 juni 2020. Block 3: 27-29 mars 2020. Block 4: (datum meddelas snart). Block 5: 17-19 oktober 2019 . Block 6: 2019, 8-10 december 2019.

Göteborg: Läkande Rum, Norra Gubberogatan 32, Olskroken/Göteborg.

Stockholm: Block 1: . Block 2:  Block 3: . Block 4: 22-24 nov 2019. Block 5: 24-26 jan 2020. Block 6: 2-4 april 2020.

Stockholm: Adress och kurslokal meddelas inom kort.

 

Bröderna Tranbergs Institut är en privat kurs och utbildningsinstitut och vår basmedicinska utbildning räknas inte som högskola och universitet utan är motsvarande 30 poäng i basmedicin, och Institutet är godkänd i flertalet alternativmedicinska utbildningar.

Nyhetsbrev
facebook
Kontakta oss
12 VECKORS WEBINARKURS
Vår nya 12 veckors webinarkurs om Kraniosakral terapi med Bröderna Christer och Jörgen Tranberg. Nu är det för första gången möjligt att göra detta hemma, i din egen takt och precis när du vill. Du köper den 1 gång och så har du den för alltid.
{social-facebook-like}
OM KRANIOSAKRAL TERAPI
tranbergs-logo