Basmedicin

 

Basmedicinsk utbildning

BASMEDICIN

Önskas endast basmedicinsk utbildning motsvarande 30 poäng finns utbildningen inspelad och kan påbörjas när eleven önskar.  För mer information info@tranbergs.se

Pris: 11.995 kronor inklusive moms (9.000 kronor rabatt under 2024).

Nedan kan du läsa mer information om Basmedicinens innehåll.

I den Kraniosakrala utbildningens så erbjuds följande kursinnehåll. Vänligen tryck på länken https://tranbergs.se/grund-diplomerad-niva/

Det finns en inspelad Basmedicinsk utbildning som samtliga elever erbjuds när man betalar för vår Kraniosakrala och Basmedicinska utbildning  men ca 1 gång per månad sänder Bröderna Christer och Jörgen Tranberg live via stream och hjälper eleverna med basmedicinska uppgifter.

Det innebär att kurserna Live StremasSpelas in – och kan ses när eleven själv önskar.

 

LÄS BASMEDICIN FRÅN ETT DYNAMISKT PERSPEKTIV – MEDICIN OCH KVANTFYSIK

Vi har ett erbjudande gällande den Kraniosakrala och basmedicinska utbildningen. För mer information mejla till info@tranbergs.se

Vår Kraniosakrala och Basmedicinska utbildning inte endast vänder sig till alternativ- och komplementärmedicinska terapeuter utan även alla som önskar en fördjupad kunskap förståelse om kroppens alla funktioner och dess fascinerande samspel.

Kvantmedicin – vi erbjuder motsvarande 30 poäng utifrån ett pedagogiskt inlärande. Eleven har möjlighet att förankra läran från ett dynamiskt perspektiv som vi anser är framtidens lärande. När lust, inspiration och eleven själv önskar utifrån sina förutsättningar kan kunskapen organiskt läras in utan att kvalitén försämras.

Senaste forskningen har visat när man känner ”jag kan” så är inlärningen lättare och de traditionella kraven tas bort som t.ex inför en tentamen att ”banka in” kunskapen.

Efter varje avlutat kurs får eleven uppgifter och som kan göras i sin egen takt. Uppgifterna lämnas in till ansvarig lärare och samtliga frågor är noggrant utvalda så att en inre dialog skapas och ett organiskt växande kan skapas till den basmedicinska kunskapen. Vi rekommenderar att uppgifter görs tillsammans med andra elever för att gruppdynamik är oftast ett bra sätt att förankra ett lärande. Detta är inga krav men starkt rekommenderas.

Vi har även valt att den basmedicinska kunskapen kombineras med enkla kvantfysiska läror så som kvantbiologi, och kvantkemi för att ge den medicinska kunskapen även ett annat perspektiv.

För att erlägga diplomet motsvarande 30 poäng så skall samtliga frågeformulär vara inlämnad för samtliga kurser. Eleven väljer själv hur och när den vill utföra dessa uppgifter, alltså sin egen studietakt.

Efter godkänd utbildning tilldelas diplom och utbildningsbevis.

 

Innehåll i utbildningen:

Kurs Poäng Utbildningsinnehåll
1 5 Embryologi I, Cellbiologi, histologi, Kroppens uppbyggnad, Kroppens inre miljö,
2 5 Embryologi II, Rörelseapparaten, Skelett, leder, muskler, fascia
3 5 Cirkulationssystemet, Blodet, Lymfan, Cerebrospinalvätska, Könsorganen, Fortplantning
4 5  Respirationssystemet, Matspjälkningssystemet, Enteriska nervsystemet, Njurar urinvägar
5 5 Topografisk anatomi: Brösthåla, Bukhåla, Sinnesorganen, Patologi, Nervsystemet, Kranialnerver
6 5 Embryologi III, Klinisk undersökning, Perkussion, Palpation, Auskultation, Neurologiska tester, Endokrina systemet.
     
    Samtliga Basmedicinska kurser ingår i Kraniosakrala kurser men finns även inspelat
     
     
     

Bröderna Tranbergs Institut är en privat kurs och utbildningsinstitut och vår basmedicinska utbildning räknas inte som högskola och universitet utan är motsvarande 30 poäng i basmedicin. Utbildningsinstitutet är godkänd i flertalet alternativmedicinska utbildningar i Sverige och utomlands.

prenumerera på vårt nyhetsbrev
Följ oss på Facebook
Kontakta oss