Fristående Kurser

FRISTÅENDE KURSER

 

KURS PÅ CYPERN – 9995 kronor inklusive moms

Kurser för både allmänheten och fortbildningskurser för våra elever och terapeuter.

I priset ingår 4 dagars kurs med Christer & Jörgen Tranberg, 1 vecka på 5 stjärnigt hotell med helpension framför havet, flyg tur och retur (Arlanda/Sthlm-Larnaca/Cypern). Transport från och till flygplatsen ordnas av arrangören men betalas av deltagern (kostar mellan 100-200 kronor). Denna möjlighet erbjuds i mars, maj, juni, augusti, september och oktober 2022 (samtliga månader är det sommarvärme och badmöjligheter). För mer information om kurser, tider, etc. vänligen mejla till info@tranbergs.se

INSPERERAS OCH DU VÄLJER NÄR DU VILL DELTAGA

Live Stream – Spelas in – Sparas och kan ses när det passar dig.

 

Följande kurser går att köpa som inspelat kursmaterial

 

Kurs 1 och 2 – Gratis

Kurs 2, 3, 4 och 5 erbjuds under 2022 och datum, tid och prisinformation finns i respektive kursinformation.

Kurs 6 – 2995 kronor inklusive moms (Kraniosakrala elever och terapeuter 50% rabatt under 2022).

Kurs 7 – 9995 kronor (11,000 kronor i rabatt under 2022).

Kurs 8-13 – 1995 kronor inklusive moms.

Kurs 14 – 4995 kronor inklusive moms.

Kurs 15-17 – 795 kronor inklusive moms.

Kurs 18: 5995 kronor inklusive moms (Kraniosakrala elever och terapeuter 50% rabatt under 2022).

 

Erbjudande under 2022 – kurs 6-18 – 13,995 kronor inklusive moms (13,000 kronor i rabatt). Vi erbjuder avbetalning om så önskas.

 

Du köper 1 gång och sedan har du kursen som kan ses när som helst, göras i din egen takt och kan ses hur många gånger som helstFör köp och mer information info@tranbergs.se

 

 

STILLHET i KVANTMEDICIN

Ett 3 dagars Retreat med Bröderna Christer & Jörgen Tranberg.
Innehållet är utvalda områden i den Kraniosakrala utbildningen.

3 dagar Retreat att utforska tillsammans med bröderna Christer och Jörgen en djupare inre resa om nya rön inom kvantbiologi och kvantkemi även ny forskning inom neuroscience, nanoteknik utifrån kvantmekanikens möjligheter till vårt hjärta och nervsystem.
Tillsammans med deras djupaste kunskap – Kraniosakral Osteopati.

Alla ovannämnda områden tillsammans med sannolikt kroppens starkaste hälsosamma och medvetandehöjande verktyg som kan utforskas på lika många olika sätt som det finns människor och som vill närma sin inre möjliga möjlighet – STILLHET.

Bröderna Christer och Jörgen Tranerg har i över 35 år utforskat Kraniosakral Osteopati och byggt broar inom många olika områden med denna utforskade behandlingsdisciplin. Den nya brobyggande kunskap med deras egna osteopatiska bakgrund kommer även presenteras i meditationsövningar som blir behandlingsmetoder till dig själv.

 

Kurs 2

240 ÅR med KRANIOSAKRAL OSTEOPATI

Dessa 2 kvällsföreläsningar är för dig som vill förstå vår terapi form, Kraniosakral Osteopati och den framtid som vi har skapat som Kraniosakral Terapeut.
För att förstå djupet av vår terapi disciplin så är det så viktigt att förstå djupet av dess historia.

Utan kontakt med Historian så finns ingen utstakad Vision. Utan Vision finns ingen Mission. Utan Mission har vi egentligen ingen kontant med Historian. Historia, Vision och Mission är grundläggande för vår Framtid.

– Kraniosakral osteopati är för oss mycket mer än en terapeut roll

– Kraniosakral osteopati handlar inte om ”handpåläggning”

– Kraniosakral osteopati är inte en teknikbaserad diagnos terapi

Så vad är då Kraniosakral osteopati är en fråga som fördjupades under dessa föreläsningar.

Ett förhållningssätt mellan dig, mig, oss, natur, allt levande väsen och närma oss balansen mellan alla dessa väsen och förstå dess universella lagar. I just denna paus av balans så finns en grund, en källa, ett ursprung som manifestationen av livet hämtar sin information.
Just Detta är Kraniosakral Osteopati.

Allt detta plus mer tas upp under dessa 2 kvällsföreställningar.

 

’Kurs 3

TALLKOTTKÖRTELNS RESONANS TILL DITT INRE UNIVERSUM

Oavsett bakgrund så är du varmt välkommen till denna kurs och alla kan ta del av dennna fördjupade 4 dagars Biodynamisk Kraniosakral kurs som Live Stream, och som spelas in och kan ses i efterhand om så önskas.

Kursinformation:
Utforska bron mellan vår 3 dimensionella rum och till vår obegränsade multi-dimensionella värld.

Under dessa 4 kursdagar kommer en detaljrik information om tallkottkörteln embryologiska utveckling ges i olika faser och en filosofiskt genomgång som en möjlig universella antenn.
En detaljrik genomgång av våra sk. tre ”hjärnor” till tallkottkörteln producerande melatonin, serotonin och DMT och även vårt endocannabinoida system (ECS) samt kristaller som oscillerar så de sk. rombohedroner kan aktiveras finns i kursinnehållet.

I många spirituella visdomsläror anses tallkottkörteln vara ett ödmjukt överordnat guide till alla våra processer och till vår inre multi dimensionella värld. Och i gamla skrifter sägs det i detta tillstånd behövs inget göras, en aktivering av läkning möjliggörs oavsett vårt tillstånd i vårt mind. Här är de sensoriska organ maximalt påslagna utan att du behöver gå igenom sensoriska nerver som kallas intuitiva och undermedvetna kroppsförnimmelser. Därför kallas tallkottkörteln för 3 ögat och öppnar upp för den filosofiska 5 dimensionen som ligger bortom för vår minds verklighet.

Elev kommer på denna kurs utforska och med verktyg att vi alla sannolikt är mycket större än det vi har blivit lärda att tro.

PRIS
5995 kronor inklusive moms
Anmälan är bindande och återbetalning sker endast om arrangören ställer in kursen.

Datum:
onsdag-söndag, 15-18 juni 2022

Tid:
Dag 1: 10.00–17.00
Dag 2-3: 9.00–16.30
Dag 4, 9.00–13.00

Kurs 4

KRANIALNERVER och DET TERAPEUTISKA SAMTALET

KRANIALNERVER
En fördjupad 5 dagars kurs om de 12 kranialnerverna och alla dess ganglion. Kranialnerver inom den Osteopatiska Kraniosakrala läran utgår man har en potentierade kraft och i vår evolutionslära finns denna kunskap kopplad till kranialnervers embryologiska utveckling. Denna kurs kopplas samman med det sk.

TERAPEUTISKA SAMTALET
De 7 olika nivåerna av Terapeutiskt samtal. Kursen innehåll så utforskas emotionella och mentala mönster, och oftast utrycks som fysiska eller emotionella åkommor. Genom ett terapeutiskt samtal kan vi omorganisera svåra trauma genom kombinerad Kraniosakral terapi och ett Terapeutiskt samtal.

Datum:
4-8 oktober 2022

Tid:
Dag 1: 10.00–17.30
Dag 2-4: 9.00–16.30
Dag 5: 9.00–13.00

Pris:
6995 kronor inklusive moms

Anmälan är bindande och återbetalning sker endast om arrangören ställer in kursen.

 

Kurs 5

Mentorprogrammet- Tipping Point

Strukturera upp dina visioner, drömmar och mål.

3 heldagar, 3 kvällsföreläsningar under 4 månader.
Heldagar: 15 januari, 9 april, 7 maj 2022.

Kvällsföreläsningar: 26 januari, 23 mars, 20 april 2022

 

TID

Heldagar mellan kl. 10.00–16.30.

Kvällsföreläsning mellan kl. 18.00–20.00

Här blandas biologi, neurologi, neuropsykologi, biokemi, hormonella kropp, hjärnans neurologi, kvantfysik och kvantmedicin med filosofiska tankegångar och spirituell nyfikenhet.

Vi kommer även utforska och hur nå Ditt liv till Tipping-Point.
Mentorprogrammet- Tipping Point

Strukturera upp dina visioner, drömmar och mål.

Här blandas biologi, neurologi, neuropsykologi, biokemi, hormonella kropp, hjärnans neurologi, kvantfysik och kvantmedicin med filosofiska tankegångar och spirituell nyfikenhet.

Vi kommer även utforska och hur uppnå Ditt liv till Tipping-Point.

 

Kurs 6

KLINIK I FLÖDE

3 dagars kurs som eleven får lära sig alla strategier vad som krävs att om bygga en klinik i flöde med många och återkommande klienter. Bröderna Christer och Jörgen Tranberg har över 35 års erfarenhet att bygga upp kliniker i Flöde och de delar med sig hur man skapar en välbesökt klinik med väntelista.

Pris: 2995 kr inkl moms. Live Stream (50 % för KS elev/terapeut – 1500 kr inkl moms)

Datum:  3 dagars kursen finns inspelat (från 2021)

 

Kurs 7

HEART vs HEART – Hjärtat i Din Cell

(finns i basmedicinska utbildningen som block 1)

”Samma rörelser som skapar Liv skapar Hälsa och Läkning”

Dessa 3 dagar kursinnehåll motsvarar vår basmedicinsk block 1 kurs. Skillnaden är att på detta retreat så erbjuder vi inte endast teoretisk kunskaper utan även varvar med praktiska övningar för att skapa en mycket djup inre relation till dig själv med ett syfte att förbättra ditt hälsotillstånd. Basmedicinsk Block 1 innehåll är embryologi (tidig foster utveckling) och cellbiologi. Du får följa under 3 dagar en fantastisk och inspirerande inre resa genom din tidiga fosterutveckling och celldelningens rörelse mönster. Det är dessa rörelser som skapar liv och hälsa och samma rörelser kan skapa läkning som är kursens syfte. Basmedicin block 1-6 är hela 28 lektioner som motsvarar 30 poäng som är oftast en standardkrav för de flesta alternativmedicinska terapeututbildningar. Under 2022 ges 11,000 kronor i rabatt och priset är 9995 kronor inklusive moms och kursmaterial ingår i priset.

 

Kurs 8

Vägen till Hälsa – går genom Mage och Tarm

3 dagar kurs som innehåller går 5 stora områden.

1. Anatomi och Fysiologi med 3D relation till alla organ, fascia och våra muskuloskeletala organ.

2. Vårt komplexa immunologiska system

3. Den kvantmedicinska aspekten gällande mage/tarmens enzymer tillsammans med vårt enteriska nervsystem och koppling till hjärta och hjärna

4. Osteopatiska Kraniosakrala behandlingsaspekter

5. Den mentala, emotionella och estorsika aspekten av vår mage och tarm och även vårt elektromagnetiska effekt på magens nervsystem.

Kursen tar upp ett över 30 tal sjukdomstillstånd relaterade till vår matspjälkningsapparat.

Kurs 9

BORTOM PROGNOS – BORTOM MÖJLIGHET
Är baserad på Kraniosakral I-II-III

Det finns många dokumenterade fall när ett omöjligt sjukdomsförlopp oförklarligt vände och personen tillfrisknande. Kursdagarna har en fördjupad klinisk orientering där varje diagnos kommer utgå från en möjlighet av ”bortom prognos”.

I varje diagnos och symptombild finns en värdefull naturvetenskaplig utforskad prognos, och varje prognos är baserad på observerad statistik där ”expertis” samlar data och informerar om prognosens utgång.

Bröderna Christer och Jörgen Tranberg har utvecklat utifrån sin osteopatiska Kraniosakrala utbildning de 3 första grundkurserna, KS I, II och III hur man kan stödja kroppen hälsa med en hypotetisk möjlighet, bortom den skolmedicinska prognosen.

Under 7 kursdagar diskuteras mer än 50 olika sjukdomstillstånd.

Kurs 10

FASCIANS VISDOMENS INTELLIGENS – 2 dagars kurs

Vår högfrekventa matrix i kroppen har senaste forskning skall betraktas som ett organ – FASCIA.

Senaste forskning har påvisat att fascia har starkare, snabbare egenskaper än nervsystemet, hormonsystemet och immunsystemet tillsammans.

Dessa 2 kursdagar tar dig djupt in i det som finns mest i fascia – space och vätska och denna kroppsdel når bevisligen långt ut i vårt elektromagnetiska fält universum till vårt universella nätverk.

Kurs 11

FASCIA ADVANCED

Denna kursdag så tar vi all kunskap vi förmedlade på Fascia – Visdomens Intelligens till en ännu mer fördjupad nivå och utforskar om fascia kan ”kommunicera” med alla kroppens olika delar. Och hypotetiskt om fascia kan kommunicera med andra fasciala system. Även ett evolutions-filosofiskt perspektiv presenteras.

Kurs 12

DIN INRE TERAPEUT

En 2 dagars kurssom erbjöds i samband med 1 dagars kursen, Advanced Fascia. Det var en 3 dagars kurs där fascia kursen presenterades först och därefter 2 dagars kursen, Din inre Terapeut.

Kursen är baserad på all information som började 1993 med publicerade artiklar genom, Institute of Noetic Sciences Spontaneous Remission: An Annotated Bibliography.

I detta arbete definierade författarna, Caryle Hirshberg och den avlidne Brendan O’Regan, spontan läkning som inte skall vara ”möjligt, eller försvinnandet, fullständigt eller ofullständigt, av en sjukdom eller cancer utan medicinsk behandling eller behandling som anses otillräcklig för att orsaka det resulterande försvinnandet av sjukdomen symtom eller tumör.”

Eftersom det inte fanns någon standardreferens för området spontan remission före den tiden, var den första uppgiften för Remission Project vid IONS att katalogisera världens medicinska litteratur i ämnet. Som ett resultat sammanställde den den största databasen över medicinskt rapporterade fall av spontan remission i världen, med mer än 3 500 referenser från mer än 800 tidskrifter på 20 olika språk.

Kursen ligger som en bas för detta stora gedigna arbete där Börderna Tranberg tar kunskapen i till deras egen kunskap och skapade – Din inre Terapeut.

Kurs 13

LONGTIDE som KVANTMEDICIN

4 kvällsföreläsningar

LONGTIDE
Long Tide är utifrån den Biodynamiska Kraniosakral läran är en vetenskaplig bevisad är kroppens absoluta långsammaste vätskerörelse.
Long Tide är en kraftrörele och dess närvaro i atmosfären och jorden är det som erhåller funktion i allt levande så som människa, djur, växter och organismer.

Long Tide är helt enkelt en kraft, ett varande till livets manifestation.
En Kraniosakral terapeut så är hen tränad att känna och uppleva dessa långsamma vävnadsrörelser, och all forskning pekar på att dessa rörelser har multidinensionell läkningsförmåga och stödjer alla former av hälsa.

Long Tide är Livets Mirakel.

KVANTMEDICIN
Kvantmekaniken har över 100 års forskning och har bevisat otadliga gånger att vara
multidimensionell i sin massa (partiklar) och energi. Denna energiform skapade helt ”omöjliga/nya” naturlagar. En ny akademisk disciplin är just Kvantmedicin. Den energiform har sitt syfte att stödja kroppen egna och faktiska läkningsmöjligheter bortom alla våra traditionella biologiska naturlagar.

Så detta har Long Tide och Kvantmedicin gemensamt.

– Skapas i observation och närvaro i nuet
– Stillhet är en förutsättning för dess verkan
– Släppa alla analyser vid dess agerande och manifestation
– Tillit till processen och inte kontrollera dess utryck
– Lita på allt är i sammanhang och sammanflätat
– Allt kommunicerar med varandra
– Kan agera läkande på många platser samtidigt
– Läker och stödjer det vi förstår men även det vi inte förstår
– Universums lagar om ordning, organisation och prioriteringar sker alltid oavsett vad vi önskar och vill
– Förstå att det finns inget att kontrollera
– Rum och Tid byter plats och blir en transformerad sk, ”5e dimension”
– Studera, praktisera och utforska dess mekanik och kraft

Föreläsningarna kommer också lära ut enkla tekniker, utförande för den som önskar uppleva dessa kraftrörelser.

Kurs 14

14 Special WorkShop – 14 dagar

Samtliga kursdagar har ett skolmedicinsk, holistisk och komplementärmedicin, även ett frekvensmedicinsk energimässigt perspektiv, och ger behandlings tips från ett osteopatisk/kraniosakral perspektiv men även ett biodynamiskt förhållningssätt.

Innehåll:
WS1 Neurologiska störningar så som MS, ALS mm.

WS2 Utmaningsproblematik/Depressioner/ME

WS3 Detaljerad kunskap om det arteriellt blod flöde i kraniet, ansiktet och hårda gommen, inre/yttre membran i förhållande till CSV och lymfa, och cirkulationens relation mellan kraniet och kroppen.

WS4 Detaljerad kunskap om det venösa blod flöde i kraniet, ansiktet och hårda gommen, inre/yttre membran i förhållande till CSV och lymfa, och cirkulationens relation mellan kraniet och kroppen.

WS5 Autism spektrum

WS6 ADHD/ADD

WS7 Dyslexi och Calcani

WS8 Lära er enkla behandlingstekniker för att lätta smärta efter första besöket. Ges också en fördjupad anatomisk och fysiologisk kunskap vid varje behandlingsteknik. Hela dagen ägnas enbart till de personer som lider av olika smärttillstånd.

WS9 Migrän/Huvudvärk

WS10 Whiplash

WS11 Allergier

WS12 Hormonella störningar

WS13 Diskbråck/Biomekaniska störningar från ryggraden samt vår vätskekropp gällande relation fascia till skelettet.

WS14 Autoimmuna sjukdomar och immunsystemet tillsammans med nervsystemet som sänder och tar emot frekvenser.

PRIS
För 14 workshop och kursmaterialet ingår i samtliga workshopar – 4995 kronor inklusive moms

 

Kurs 15

180 GRADER – FORSKNING BAKOM FÖRÄNDRING

En 2 dagars kurs om all forskning bakom hur man kan vända livet 180 grader till en passionerad riktning där Medvetenhet och Compassion är ledorden.

Dessa dagar blandar vi osteopatisk medicin, kvantbiologi, kvantkemi, neuropsykologi, kvantmedicin med kvantfysiken med en tydlig riktning hur man skall kunna navigera i livets alla möjligheter.

Bröderna Christer och Jörgen öppnar även upp för en personlig resa där deras liv såg ”hopplöst” ut men bestämde sig att vända livet. Följ med deras berättelse hur de lyckades på 8 veckor vända livet 180 grader och all kunskap bakom möjligheten.

 

Frågeställning som tas upp på kursen

  • Hur skall man prioritera?
  • Hur vet man att man är på rätt spår?
  • Hur uppnår man flöde?
  • Hur kan man navigera i alla möjligheter när det ser helt ”nattsvart” ut?
  • Och många andra frågeställningar hur man kan vända livet 180 grader utforskas under kursdagarna

Deras berättelse baseras på hur vår biologiska kropp reagerar i motstånd och i flöde.

 

Kurs 16

EXPANDING YOUR INNER WISDOM

35 dagars forskningsbaserat program med hela 8 föreläsningar om vår evolutionshistoria fram till idag tillsammans med 6 föreläsningar som erbjuds praktiska övningar för att väcka din inre visdom.

Från ett filosofiskt är visdom något vi lär oss utifrån oss själva?
Tänk om kunskap om visdom skall inhämtas utifrån men kan endast väckas inifrån. Dessa 35 dagar är att ge lyssnaren möjlighet att träna vår inre förmåga, vår inre visdom.

 

Kurs 17

CHANING YOUR MICRO WORLD

Detta program var skapt som en daglig inre process inre 31 dagar med 31 inspirerade föreläsningar under januari 2020. Skapt som en kickstart för hela året.

Föreläsningar hur du kan träna hjärnan, öka hjärtats koherenta tillstånd med hjärnan, ändra på på biokemin genom minska ner stresshormoner, skapa ett morfiskt fält, utveckla mental träning, utveckla din intuitiva förmåga, förstå likheter mellan kroppens, naturens och universums resonans och kommunikation. Även öka cellernas energinivå.

Så börja dina 31 dagar av en inre resa med att titta på introduktionsfilmen – Film nr 1.
Alla filmer på svenska och det finns även 5 filmer på engelska.

Kurs 18

Kraniosakral 1 & 2 – 5 dagar

Dessa 2 kurser har enbart en klinisk orientering och över 50 olika sjukdomstillstånd tas upp under dessa kursdagar.

prenumerera på vårt nyhetsbrev
Följ oss på Facebook
Kontakta oss