2 Dagar Kraniosakral introduktionskurs

Bröderna Christer och Jörgen Tranberg erbjuder 2 dagar kraniosakral introduktionskurs

För mer information vänligen mejla till info@tranbergs.se

(Under 2020 erbjuds ett stort rabatterad pris för vår Kraniosakrla utbildning. Vid intresse mejla till info@tranbergs.se)

 
Förkunskaper

Inga


Kursen kommer alternera med teori och praktisk lära. Kursen har 3 huvudsyften.

  1. Lära sig behandla enkla tekniker som ingår i den Kraniosakrala utbildningen. Du kommer kunna behandla nära och kära för enklare åkommor. Vi har även att syfte att höja deltagaren medvetande och få kunskaper hur allt sitter ihop i kroppen. Även den mentala och emotionella aspekten utifrån ett filosofiskt perspektiv kommer tas upp.
  2. Fördjupade kunskaper om hjärtat och hjärnan och även de olika membranen (hjärnhinnor), hormoner, nerver och realisationen mellan dem som påverkar alla kroppens muskler och organ. Du kommer kunna behandla med enkla tekniker samspelet mellan hjärta och hjärna.
  3. Förstå stillhetens kraft i ett filosofiskt perspektiv med kvantfysiska förklaringsmodeller som ett effektivt behandlingskoncept.   Denna kurs kommer också ge dig kunskaper om Kraniosakral terapins mest spännande område. De inre hjärnhinnorna som delar av hjärnans olika delar. Även här kommer behandlingstekniker läras ut dem som kommer öppna upp en helt ny värld.

Kraniosakral terapi är en forskningsbaserad behandlingsmetod i USA och England som har utvecklats i över 100 år. Den finns i USA och England som en behandlingsdisciplin i den vanliga sjukvården.


GÖTEBORG

Nästa kurstillfälle blir på Cypern. Vänligen mejla till info@tranbergs.se för mer information.

 


KOSTNAD
Pris: 1995 kronor inklusive moms

Pengarna återbetalas inte vid eventuell avbokning oavsett anledning. Om arrangören avbokar så betalas givetvis hela summan tillbaka. När du har fått en platsbekräftelse så skall avgiften betalas in inom 5 dagar. OBS! Om du anmäler dig men ångrar dig så har du en skyldighet att meddela oss för att undvika full betalning.


ANMÄLAN

Skicka en intresseanmälan till: info@tranbergs.se


Grundutbildningen första 3 delkurser, med 15 % rabatt!

Vi erbjuder en grundnivå i grundutbildningen som motsvarar Kraniosakral I, II och III. Innehållet motsvarar grunderna i den kraniosakrala mekaniken och behandling. Den kan rekommenderas till terapeuter som endast vill ha ett behandlingskomplement eller de som vill ha en fördjupad kunskap och inte vill utbilda sig till Kraniosakral terapeut. Med 15 % rabatt är priset 17 985 kronor inklusive moms. Du sparar 3000 kronor (ordinarie pris 20 985 kronor inklusive moms).

 

VISCERAL TERAPI FRÅN OSTEOPATISK MEDICIN – 2 DAGAR INTRODUKTIONS KURS.

Viceral betyder våra organ.

Förkunskaper: Inga Kursen kommer alternera med teori och praktisk lära. Kursens innehåll:

1. Lära sig behandla enkla tekniker som ingår i den osteopatiska Vicerala/Kraniosakrala utbildningen. Du kommer kunna behandla nära och kära för enklare åkommor. Vi har även att syfte att höja deltagaren medvetande och få kunskaper hur alla organ sitter ihop i kroppen med vår muskulosketela kropp. Även den mentala och emotionella aspekten utifrån ett filosofiskt perspektiv kommer tas upp.

2. Fördjupade kunskaper om njurar, hjärtat, lever/gallblåsa och mage och tarmkanalen men även organ som fortplantningsorganen kommer beröras under kursdagarna. Organ sambandet med bindväv (fascia) och vår muskoloskeletala kropp.

3. Förstå stillhetens kraft i frekvens av organ och resonans  ur ett filosofiskt perspektiv med kvantfysiska förklaringsmodeller som ett effektivt behandlingskoncept. Vieceral Osteopati är en forskningsbaserad behandlingsmetod i USA och England som har utvecklats i många år. Den finns i många länder men är först och främst utvecklad i USA, Frankrike och England som en behandlingsdisciplin.

DATUM: 

Göteborg: kursen erbjuds först 2021.

TID: Dag 1: kl 10.30-17.30 Dag: kl 9.30-16.30

KOSTNAD: 1995 kr inklusive moms.

Pengarna återbetalas inte vid eventuell avbokning oavsett anledning. Men om arrangören avbokar arrangemanget så givetvis återbetalas hela summan. När du har fått en platsbekräftelse så skall avgiften betalas in inom 3 dagar. OBS! Om du anmäler dig men ångrar dig så har du en skyldighet att meddela oss för att undvika full betalning.

ANMÄLAN: Skicka ett mejl till info@tranbergs.se

prenumerera på vårt nyhetsbrev
Följ oss på Facebook
Kontakta oss