Psykologisk marknadsföring

3 dagar Klinik i Flöde – Psykologisk Marknadsföringskurs – Göteborg

Kursen hålls av Jörgen Tranberg

För första gången öppnas denna kurs upp för alla terapeuter och coacher oavsett inriktning. Kursen vänder sig till dig som vill öka flödet av klienter. Garanterat resultat när man praktiserar verktygen.

En 3 dagar Psykologisk Marknadsföringskurs – Göteborg. Kursen hålls huvudsakligen av Jörgen Tranberg

Under 30 år har Bröderna Christer och Jörgen Tranberg byggt mycket lukrativa verksamheter så som kliniker och kurs- och utbildnings institut i Sverige och USA. Genom åren har de attraherat många 10,000 tals klienter och de förstår värdet att som terapeut skaffa sig en gedigen utbildning så som behandlingsverktyg för att bygga upp en välbesökt praktik, men det är mycket mer som är av lika stor vikt.

På denna kurs kommer banbrytande forskning ligga i grunden för kursens innehåll. Det psykologiska energimässiga attraktionsmöte som sker mellan terapeut och klient är också ett av de viktigaste fenomenen för en framgångsrik klinik och affärsverksamhet, och som tas upp på kursen. En stor del av marknadsföringen går från mun till mun.

Forskningen som ligger i grunden för kursinnehållet kommer från marknadsföring och psykologi, neuropsykologi, kvantfysiken. Även studier vad som attraherar samt hur man skapar en karismatisk ledare. Den senaste forskningen har kunnat visa kriterierna att vara en karismatisk ledare kan alla träna sig till. En karismatisk ledare är en hållbar ledare.

En behandling börjar långt innan den fysiska kontakten. Mottagande och bemötande är mycket viktiga aspekter, ge information bakom de verbala språket, tolka kroppsspråk, utveckla sitt eget kroppsspråk, behandlingsrummets fysiska och energimässiga effekt, förstå energier mellan klient – terapeut har också ett marknadsmässig värde.

Deltagaren kommer också få lära sig ge tydlig information, prognos och förklara behandlingskonceptet/visionen med coachning. Det kommer också tas upp den psykologiska klädes koden. Alla dessa aspekter har en stor effekt på klient/terapeut relation och som bidrar tillsammans med sina terapeutiska kunskaper till ett gott behandlingsresultat, samt en välbesökt klinik. Presenterar senaste forskningen – effektiv marknadsföra. 

Kursdagarna kommer varvas mellan teori och praktiska övningar.

Plats: Bröderna Tranbergs Institut, St: Jörgens väg 18A, Hisings Backa/Göteborg

Kursdagar:

dag 1 mellan kl. 9:00-16:30

dag 2 mellan kl. 9:00-16:30

dag 3 mellan kl. 9:00-16:30

Pris: Erbjudande! 2995 kronor inklusive moms (ord. pris: 3995 kronor)

Denna kurs “Klinik i Flöde” är inte obligatorisk i den osteopatiska Kraniosakrala utbildningen men varmt rekommenderas.


Här är några elevers kommentarer.

”Jag har gått alla kurser som Christer och Jörgen har erbjudit. Jag har också lyssnat på Jörgen olika seminarium otagliga gånger. Jag har alltid blivit mycket upplyft av alla deras kunskaper och deras inspirerande sätt att förmedla Kraniosakral osteopati. Denna 3 dagars kurs var helt outstanding! Det var den mest fantastiska inspirerande 3 dagar jag har upplevt i kursväg. Man fick en fördjupad förståelse vad som krävs och varför det är en sådan utmaning att lyckas.

Jag anser att det är denna kurs som särskiljer Bröderna Tranbergs skola från alla andra skolor som utbildar terapeuter. Jag har flera högskole och terapeututbildningar. Denna kurs fick man en fördjupad inblick i det praktiska och dess energi krafter som är det viktigaste att förstå. Övningarna var utmanande men så roliga. Detta är en kurs för ALLA terapeuter som vill starta eller bygga en praktik. Den är också för dem som vill påbörja en förändring i ens privata, social eller yrkesliv oavsett yrke och bakrund. Christer och Jörgen… Ett ödmjukt tack för allt ni gör och representerar.”

/Katarina – Akupunktör, Massör, KS terapeut

”Jag har en stor verksamhet med ett tiotal anställda. Jag gick denna kurs med inställningen att knappast att ni har något att lära mig om markandsföring och driva företag. Jag bestämde mig för att göra det ändock för allt jag har hört tidigare har varit intressant och givande. Jag tänkte innan att jag har ju haft framgång i många år men ok, varför inte!? Jösses så fel jag hade. Jag är så glad jag tog dessa 3 dagar. De fick mig att inse att jag skall spara min energi och omstrukturera på ett sätt som jag aldrig hade insett annat. Det har gått 2 veckor efter kursen och det har redan blivit en stor början på en förändring. Som ett extra plus är att min privata relation blev bättre efter dessa 3 dagar. Jag har t.om bett min partner att gå denna kurs och han är inte terapeut. ALLA skulle ha en glädje av denna kurs.

Anders – Naturläkare, KS terapeut

prenumerera på vårt nyhetsbrev
Följ oss på Facebook
Kontakta oss